Blog

Viteza de Incarcare a Paginii – Un Factor Important SEO

Viteza de incarcare a unui site web reprezinta una dintre cele mai importante aspecte, atat din punct de vedere SEO, pentru motoarele de cautare, dar si pentru utilizatori, pentru a putea avea o experienta cat mai placuta si mai simpla.

Conform statisticilor, daca o pagina web se incarca in mai mult de 5 secunde, vizitatorii vor inceta sa mai astepte si…

Cum sa iti Cresti Vanzarile printr-o Strategie de Optimizare SEO de Succes

In esenta, SEO inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare a unui site. Insa, pentru o buna promovare este necesar sa aveti in vedere toate elementele care tin de optimizarea eficienta a unui website.  Pentru a ajunge pe prima pagina aveti nevoie de mai multe strategii tinand cont de mai multe elemente SEO. Ca si scop principal, optimizarea unui website din…

Specificatii Tehnice Pentru un Audit SEO in 2015

Cheia succesului in optimizarea SEO este sa urmaresti indeaproape fiecare proces. Daca rezultatele sunt vizibile, continua cu ceea ce faci, dar daca nu observi imbunatatiri, schimba strategia. In cazul optimizarii, trebuie sa strangi date si informatii relevante care sa te ajute sa iti imbunatatesti strategia.

Pentru acesta, cea mai buna solutie este ca, o data la cateva luni sau chiar mai…

Promovare si Optimizare Site : Tactici Avansate

Sa va creati un blog nu este atat de dificil cum cred multi dintre dumneavoastra, insa atragerea vizitatorilor este partea mai putin simpla, deoarece nu este indeajuns un continut interesant.

Toti blogerii de succes folosesc tactici in ceea ce priveste mentinrea blogului, tactici ce includ tehnici de optimizare SEO dar si design, combinandu-le si obtinand strategii mai avansate care ii ajuta…

Preturi SEO : 7 Raspunsuri care sa justifice costurile

Pentru multi dintre dumneavoastra optimizarea pentru motoarele de cautare pare a fi ceva foarte simplu, de aceea uneori nu va par justificate anumite preturi SEO. Dar, in spatele succesului unei campanii de optimizare SEO se afla foarte multa munca si strategii bine puse la punct.

In cuprinsul acestui articol veti primi cateva raspunsuri despre cat costa SEO.
1. Aveti nevoie de link-uri pentru a…