Serviciile Noastre

Serviciile Noastre.

Dexter SEO este o agentie full-service, gata pentru a va oferi servicii de marketing si optimizare pentru motoarele de cautare de care aveți nevoie pentru a obtine traficul dorit, și pentru a va creste vanzarile. Marketingului modern online necesita o abordare individualizata , deoarece o singura abordare pur si simplu nu se potrivește tuturor. Vom lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a stabili strategiile care va vor oferi rezultatele de care aveti nevoie pentru a reusi.

Oferim un spectru larg de servicii pe care le-am dezvoltat pe parcursul anilor impreuna cu clientii nostri. Avem peste 5 ani de experienta in analiza algoritmilor motoarelor de cautare iar acest lucru ne permite sa spunem ca putem optimiza orice site pentru orice cuvant cheie intr-o perioada rezonabila de timp.

Pentru a primi un raport instant asupra nivelul de optimizare a site-ului dumneavoastra puteti folosi formularul din partea dreapta sau ne puteti contacta telefonic sau prin email.


Raport SEO Gratuit

Afla ce probleme de optimizare are site-ul tau si ce masuri trebuie luate pentru a imbunatati pozitia in motoarele de cautare.

Cateva din serviciile noastre.

Optimizarea Pentru Motoarele De Cautare

Acest serviciu este compus din audit, research pentru cuvinte cheie, optimizare on-page si link building.

Managementul Reputatiei

Acest serviciu presupune imbunatatirea imaginii online si monitorizarea tuturor blogurilor si forumurilor 24/7 pentru a pastra o imagine pozitiva a brandului dumneavoastra.

Social Media Marketing

Acest serviciu consta in crearea si administrare de conturi pe toate platformele populare de social media. (Facebook, Twitter, Google +)

Campanii Adwords

O campanie Adwords presupune research, crearea campaniei si optimizarea in functie de conversii.

Fie ca aveti nevoie de continut de calitate sau amestec complex de servicii SEO, suntem dedicati pentru a furniza rezultatele masurabile pe care le asteptati. De la consultare la optimizarea conversiei, ne vom asigura de succesul campaniei dumneavoastra, precum si de eficienta si relevanta strategiilor. 


Procesul de optimizare.

Pasul 1
Pasul 3
Cuvinte Cheie

 

Facem o analiza amanuntita pentru a identifica cuvintele cheie cele mai potrivite, care sa ofere o rata de conversie ridicata pentru campanie si analizam competitia pentru acele cuvinte.

Construire de Linkuri

 

Incepem construirea de linkuri care recomanda site-ul dumneavoastra motoarelor de cautare. Aceasta procedura este cea mai importanta si totodata cea mai costisitoare parte a procesului de optimizare. Construirea de linkuri poate sa dureze pana la 3-6 luni in functie de competitivitatea cuvintelor cheie alese.

Pasul 2
Pasul 4
Modificari pe Website

 

Implementam modificarile necesare in structura si continutul site-ului conform recomandarilor de calitate Google si cuvintelor cheie alese anterior. Acest proces dureaza intre 1 si 3 zile.

Monitorizare si Raportare

Monitorizam site-ul dumneavoastra si trimitem rapoarte care contin pozitia in motoarele de cautare si orice alta schimare implementata de echipa noastra. Veti primi aceste rapoarte pe tot parcursul desfasurarii campaniei de optimizare la un interval de timp stabilit de comun acord.